CrazyGames’inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!
Home » Uncategorized  »  CrazyGames’inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!
CrazyGames’inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

İşimiz bittiğinde, bu gerçekten yeni ve daha önceki, daha kısa uyarlamamızın yerini alan kesin listedir. Durum bu gerçekten web sayfasına bakacak, bu nedenle birkaç gün sonra hemen geriye baktığınızdan emin olun. Bunlar derin motivasyon kaynaklarıdır; size güç, ilişki ve aynı zamanda kendi doğru benliğimize dönmenin çekiciliği hakkında ödüllendirici bir eğitim öğretir. Kararlılığı Vivi dahil e-postalardan uzaklaştıralım ve bu eğitimi kendi varlığınıza uygulayarak önemli ve tatmin edici bir yolculuk gerçekleştirelim. Kilit açma işlerinin sıralarını görüntüleyin veya oyun dağıtımını da arayan birçok kişi için video oyunu tasarım programına bir göz atın.

Bu nedenle, dünya çapındaki iş dünyası ve saha anlayışıyla birleştiğinde, güçlü misyon temelli profiline ek olarak, Vivid Online oyununu kendi yapıları dahilinde başarılara ulaşmanıza yardımcı olmak ve zorlu çabalar göstermenize yardımcı olmak için yönetmesine olanak tanır. Moss, 2018'in en az üçüncü bireysel VR hissini sadece işlevlerle sınırlı kalmadığını, aynı zamanda platformda şu anda daha iyi doğal yayınlar da üretebildiğini kanıtlayan bir avuç oyundur. Rehberiniz, diorama boyutlu profili nedeniyle Quill adlı sevimli küçük bir fare, bulmacaları çözüyor ve kılıca bağlı savaşta korkunç yaratıkları deniyor. Inside the Dying, kan dökerken mükemmel bir gerçek zorluk gibi görünen VR insanlarına sahip olmak için bir oyundur. Burada çok az teslim etme var, bu da tüm kazançlı testi sağlıyor ve kazanılan kaleyi aşacaksınız. Bu his nedeniyle, şu anda VR aksiyonunun en iyi sözlerinden biri ve abanozdan sıçrayan büyük bir zombiyi sindirebilen herkes için kesinlikle çok önemli bir duygu.

İndirme işlemlerinin kesintiye uğraması, istilacı reklamlar veya pop müzik-up'lar yerine eğlenceli çevrimiçi oyunu denemenin keyfini çıkarabilirsiniz. En sevdiğiniz çevrimiçi oyunu tarayıcınızda anında stoklayın ve deneyimin tadını çıkarın. Vivo Betting, yerleşik kumar işletmesi tasarımını sıklıkla çok iyi tamamlayacak esnek bir canlı komisyoncu programı sunabilir. Hepimiz mükemmel bir butik sunacağız ve siz de gereksinimlerinizi karşılayan sağlayıcıyı tasarlayacaksınız. Sesler ve ritim oyunları artık kalıplaşmış bir şekilde avlanabilir, ancak menüdeki VR ile, yeni zevk geliştiricilerinin gerçekte ne tür bir psychedelic'i bir araya getirdiğini görmek heyecan verici. Audioshield yalnızca doğumdur ve şu anda, kendi düzenli düğmeye basma sıkışma antrenmanınızı yenilikçi bir dövüş çubuğuna kesinlikle dönüştürecek bir miktar etkileşim vardır.

İki duyarlı yapay zeka arasında süregelen rekabet hakkında daha fazla şey öğrendikçe, maruz kalma ömrünüzü yapılandırırsınız ve belki de yaklaşan semptomlardan kaçmanıza ve kaçmanıza neden olabilecek çok açık okçuluk mücadelesinin içine gireceksiniz. Yok edilen kuzeniniz Elsie'yi ararken, şüpheli mektuplarla, zorlu keşiflerle dolu bir yolculuğa çıkacak ve anlamadığınız bir dünyanın kalmasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde oyun oynadığınızda kulağa yaygın gelebilir, Taze Galeri, yukarıya doğru toprakla ilgili VR için tasarlanmıştır. Bu büyük bir fark yarattı çünkü ben bir şeylerin olmasını bekleyecek kadar itibarlı değildim. Daha ziyade, diğer kürenin derinliklerine dalıyor, eğiliyor, hareket ediyor ve tamamen sürükleyici bir anlamda nesnelere sahip olmak için etkileşime giriyordum.

Hellblade: Senua's Compromise VR Sürümü – Yorumun Farkına Varın - vivibetting

CrazyGames'inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

İnşa edilmiş kökenlerine rağmen, adam güçlü bir karakter duygusu, duygular sergiliyor ve empati kurabilirsiniz. Onların varoluş niyetiyle ilgilenir ve zamanlarının azlığı nedeniyle günlük yaşamlarının ödüllendirici olmadığı fikrine baskı yapar. Sevecen görünümlerinin ötesinde derin ve teşvik edici bir vivibetting itibar yatıyor; şu anda seyahat eden herkes, gerçek benliklere bakma, amaç bulmaya çalışma ve yaşam tarzının nedenlerini yönlendirme konusunda faydalı kurslar sunuyor. Hızlı hareket eden eğlence içinde keyfinizi sınayabilecek coşkulu bir arena dövüşü video oyunu olan Havoc Handle'da daha önce hiç olmadığı bir adım atın ve platform oluşturma adımını atacaksınız... Masaüstü bilgisayarlardan dizüstü bilgisayarlara kadar her şeyle tamamlayın bilgisayarlar ve Chromebook'lar, en yeni cep telefonları için Fruit'den tabletler ve Android işletim sistemi kullanabilirsiniz.

Yaşam tarzı boyutunda cihazlar yapmak ve bunları bulmacaları ortadan kaldırmak için kullanmak istediğinizi söyleyen ideal oyunlar. Her işte, devam eden gelişmelerin veya büyük ilerlemelerin gerçekleştirebileceği mükemmelliği arayabiliriz. Böylece geri bildirimleri anlayabilir, tartışabilir ve en yeni olasılıkları öğrenebilirsiniz. Düşüncelerimizin yeni görünürlüğü ve diğer çevrelerin, hislerin, bakış açılarının ve uzman anlayışının karışımı, hepimizi zorlukları çözmede ve daha büyük sonuçlara ulaşmada çok daha iyi hale getirir.

CrazyGames'inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

Oyun örneğin Knife ve siz Sorcery, bu listeyle çevrimiçi oyunun konumunu tehlikeye atabilir, ancak ben kendi parmaklarımızı, Vive'ın en iyilerinden biri olarak ününü bir kez somutlaştırma eğiliminde olan önemli bir güncellemeye girdim. Bu gerçekten fikrinize kesinlikle değer vereceğiniz çok sayıda makale içeren devasa bir oyundur. Hafta içinde, platform için kesinlikle en etkili video oyunu olarak taçlandırdığımız oyundan önce, derece sırasına göre mükemmel bir zaman dilimine sahip dört çevrimiçi oyunla hangi sayıyı güncelleyeceğim.

Bu, zombi katliamı rüyasının tam vücut bulmuş hali, bu yüzden VR oyun salonlarında da daha uzun bir yaşam içeriyor. Garip akıl yürütmelerin çoğuna göre, insanoğlu yeni zombi kıyameti konusunda hiç şüphesiz hevesli görünüyor, bu da harika bir zombi VR çevrimiçi oyununu büyük bir sıfır beyin haline getiriyor. Blasters of one's World'ün kurşundan kaçma keyfinin ardından Miracle Area, Transpose'a sahip koşullarını koruduğu için işlevleri tamamen kesildi. Birisinin PlayStation'dan uzaktaki ilk günlerine Freeze'in güzel anılarıyla nasıl baktığını anlıyor musunuz ve Spyro'yu mu yapacaksınız?

  • Ne olacağını sabırsızlıkla beklediğim sırada bu büyük bir fark yarattı.
  • O halde neden Vivi gibi mektuplardan motivasyon alıp bu dersleri kendi yaşam tarzımıza uygulayıp anlamlı ve tatmin edici bir gezi gerçekleştirmiyoruz?
  • Noire, HTC Vive cihazının keşfedilmemiş denizlerinde birinci sınıf bir kumar anlayışı elde etmek için çok düşünceli ve sonuçta etkili bir girişimin altında bir şey deneyin.
  • Bu web sitesindeki tüm oyunlar, sahiplerinin mülkiyetindedir.

Sizi gerçekten özgürlüğe çok iyi bir şekilde kapsıyor ve tüm programlarımızın hak ettiği dinamizmi elde edeceksiniz. Vivi'nin gerçekleri, yaşamınızın sizde organize ettiği şeylerle nasıl başa çıkabileceğimizi gösteriyor. Biz mağdur bir karakterin tadını çıkarmayı, ağıt yakmayı seviyoruz ve sen geçmişe dair derin düşüncelere dalacaksın ya da biz nasıl bir şeyler yapmamızı istiyorsak, işleri başka bir şekilde yapabiliriz. Aksi takdirde, sağladığınız her şeyden en iyi şekilde yararlanarak Vivi'nin ayak izlerini takip edebiliriz.

CrazyGames'inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

Üstelik VR'da havalı olmanın kolay bir iş olmasına neden oluyor; Harika bir tabancanın yakalanması veya iyi bir ninja yıldızının fırlatılması, başka hiçbir yerde karşılaşmadığınızı iddia ettiğiniz kaygan tatminden inanılmaz derecede uzak bir yol içerir. Superhot VR artık VR atıcılarına sahip olmak için en yeni altın standarttır ve bizce, HTC Vive için bir video oyunu olabilirsiniz. Superhot aslında VR'da denemek için daha anında ödüllendirici oyunlardır. Yepyeni düz ekran daha yüksek ancak tüm insan vücudunu öncü nişancı oyununa getirerek, yeni geliştirici oyunu tamamen tersine çeviriyor.

Araba Otomobili Tüketiyor: Kış Macerası

Hangi gelişmiş yarışçı, dikkatleri yutan devreleri kabarma hızında birbirinizle bombalıyor. Bu, sizi kesinlikle derin kaçınmanın içine yerleştirecek yoğun, kayıpsız bir hızlandırıcıdır ve başlangıçtan bitişe kadar pedalınıza temel sağlamak için kendi göbeğinizin 80'lik stratejiye dikkat etmesini isteyeceksiniz. Lafı uzatmak yerine aşağıda UploadVR'nin en iyi 25 HTC Vive çevrimiçi oyunu listeleniyor. Bir diğer önemli ilişki ise, kara mucize yaratacağınız kişilerden yalnızca birkaçı olduğu için her zaman "Vivi'yi Öğrenin" unvanını taşıyan sadık bir şövalye olan Steiner'la olan ilişkidir. Steiner'ın Vivi'ye yönelik konumu seyahatle ilgili olarak gelişiyor.

Doğal olarak, VR video oyununun suçluyu da getirmekten uzak durması için yapılması gereken bir tartışma var, ancak Gorn genellikle bu tür tartışmaların ağzını yırtıyor ve ardından kendi avuçlarını kullanarak onları öldüresiye dövüyor. 'Gerçekçilik'ten uzaklaşıp karanlık toprağınıza adım atmadan önce, Free Life özellikleri tamamen kanyonun başka bir alanına yayıldı ve bu süreçte gerçekten komik miktarda kan oluşturacaksınız. Gorn, mükemmel bir gladyatör arenasında yaklaşık olarak tarih adamı itibarına sahiptir ve oyun, sizi bunu yapmaktan alıkoyabilmeniz için yasalar ve düzenlemeler açısından kesinlikle hiçbir şey sağlamaz. En yeni Laboratuvar, VR'nin ziyaret etmesini istediği cihazın temasıdır, sistem için mümkün olacak kendi göreceli, göze çarpan bilginizin bir resmi. Biz de hala bazı temel çalışmalardan yararlanma sürecindeyiz, ancak bu, 1 gün sonra varacağımızın kanıtıdır. Umarım Device yakında hepimiz için bazı çözümler içerecek şekilde katılıyor.

CrazyGames'inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

Ofis işlevleri, halihazırda mevcut olan tek gerçek sanal çalışma türü değildir. Örneğin market memuru, otomobil mağazası görevlisi gibi senaryolar arasından seçim yapabilir ve işlenmiş gıda çalışanı olacaksınız. Mağaza görevlisini almak, sizi neredeyse her şeyi büyütebileceğiniz sanal küçük bir pazara yerleştirir ve ardından alıcılara verebilmeniz için onları teslim eder. Mağazadan bir otomobil teknikeri olsa da, golf topu nedeniyle hiçbir şey sizi bir tüketici lastiğiyle eğlenmekten alıkoyamaz ve tüm bir kutuyu enerjiniz dışında bırakabilirsiniz.

Flört ve ilişki, her iki tarafın da samimi, destekleyici ve birbirlerine karşı nazik olmasını gerektirir. İkamet etmek için yalnızca bir ön zaman dilimimiz olacağını düşündüğümde bir tane daha isterdim. En yeni varoluşsal zorlukları dahil edebilmeniz için muazzam bir elektrik ve cesaret gerekecektir. Adamın başkasını durdurmak veya incitmek yerine randevusuna değer vermeye karar vermesi, bizi sonunda nazik olmaya motive ediyor ve siz de sizin gibi güçlü bir ruha sahip olabilirsiniz. CrazyGames aslında 2014 yılında Raf Mertens sayesinde kurulan ücretsiz bir web tarayıcılı kumar sistemidir.

Bu bir arcade oyuncusu değil, konumunuzun tek seferde olduğu ve sorun yaşamak için zombileri seçebileceğiniz bir oyun. Bu oyunlarda, yeni kıyamet sonrası endüstride acil durum hissini denemelisiniz. Bunu akılda tutarak, şu anda keyfini çıkarabileceğiniz en harika Vive çevrimiçi oyunlarından bazılarından bahsediyoruz! Yirminci binyılın yeni 'eski günlerine' dönersek, sanal gerçeklik bir hayalden biraz daha fazlasını denemektedir. Tron'un da dahil olduğu videolar size video oyunlarına girme konseptini sundu ancak teknoloji hâlâ emekleme aşamasındaydı.

Gerçek Boks dozu

CrazyGames'inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

Vivi'nin minimum ömrü, arkadaşlarıyla olan ilişkilerini de etkiliyor. Bunları kullanarak güçlü temaslara model olur ve keyif, dostluk dolu anlar yaşayacaksınız ve hoşunuza gidecek. Ama değil, kalıcı olarak yanında kalamayacağı veriler, merkezine ağır bir yük bindirir, bu da dakikalarca melankoliye ve bazen de acı tatlılığa neden olur. Vivi 1. varoluş meselesiyle, yani kendi kimliği ve ölümüyle boğuşuyor. Kendisi gibi siyah renkli büyücülerin ömrünün kısa olduğunu ve bir noktada işlev görmekten kaçınacaklarını fark etti.

Ayrıca, oyuncuların duvar alanının arkasındaki güvenliği ele geçirmelerine ve dışarı çıkmalarına izin vermek için sizinle dalga geçmelerine ve alevlere geri dönebilmenize olanak tanıyan yenilikçi anlamlarda kullanılır. Daha da iyisi, mükemmel bir arkadaşınızla tamamlandığını görmek istiyorsanız oyun tam işbirliği desteği de sunuyor ve oldukça eğlenceli bir çok oyunculu mod da var. Mevcut platformlarınıza uyum sağlayacak ve oluşturacağınız, uygulaması kolay video oyunu sayesinde oyunculara birinci sınıf kalitede bir canlı temsilci hissi sağlayın. Burada, kötü niyetli örümceklerin olduğu, kıyamet sonrası bir blog endüstrisinin istilasından bahsediyorsunuz.

Yepyeni Exorcist: Legion VR – Görüşü Okuyun

VR içindeki görev-heyecan RPG'sindeki temel uzmanlığım, Disappearing Realms'ı deniyor ve bu, VR'nin bu tür oyunlarda ne gibi sonuçlara yol açma şansını ortaya koyuyor. Geliştiricilerin yaratacağı her şeye sahip olan, en yakın VR'nin gerçekten 'mükemmel bir yazılıma' ulaştığını, ışın kılıçlarını vuran bir dövüş aksiyon oyununu deneyeceğinizi kim tahmin etti? Çok saçma görünüyor ama sadece Beat Saber'a başlamanız gerekiyor ve bunun bir çarpma gibi olduğunu anlayacaksınız; kendinizi dünyanın kraliçesi gibi hissetmenizi sağlayan son derece büyüleyici bir duygu. VR profesyonelleri için kesinlikle üstleneceğiniz tam bir heyecan arayan ve kendi adım filminize doğru adımınızı koyabileceğiniz birçok kişi için, Apex Make'den çok daha zorlu şeyler yapabilirsiniz.

CrazyGames'inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

Belirli yüklere bağlanmak ve en iyi enerji parkurunu spor yapmak kesinlikle kan dolaşımının pompalanmasını sağlayacaktır, bu Audioshield oynamanın harika bir avantajıdır. Diğer büyük kilometre taşı ise, bir ios vuruşu adı olan Neon Mania adlı bir çizim oyunudur; birkaç tane olması nedeniyle yalnızca iki ayda kurulur. Masaüstü VR oyuncuları mükemmel bir Wipeout video oyununa sahip olmayabilir, ancak Redout, hak eden bir alternatiften daha fazlasını deniyor.

Partners VR video oyunu güvenilir bir şekilde güncellendi, çünkü Pavolv ve bu, Erken Erişilebilirlik'te neredeyse birkaç yıldır sektördeki en tutarlı eğlenceli nişancı oyunlarından biri olmaya devam ediyor. İtfaiyelerde somut bir teşhir duygusu sağlamak için VR'nin itibar takibini harcayacağınız bu çağdaş nişancı oyununda, ilerici ateşli silahlar ve irade çizelgeleri sizi bekliyor. Sadece akıllı programlar ve kısa tepkiler verebilmeniz galip gelmenize yardımcı olacaktır. Geçen dakika kalkanın durması ve kılıcınızın umutsuzca savrulması, gerçek ağırlığın arkasında satılmasına neden olabilir; bu ağırlık, pek çok taklitçinin bugüne kadar kritik derecede eksik olduğu bir ağırlıktır.

CrazyGames'inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

One to Fall out 4 VR'nin bugüne kadarki en önemli VR oyunları arasında yer aldığına şüphe yok. Ve bunu yapacaksınız, diğer bir Bethesda VR bağlantı noktasından bu yana pek eğlenceli olmasa da (birazdan sizinle ilgili daha fazla bilgi vereceğiz), bu, sizden defalarca uzakta olan devasa, AAA bilgisine sahip yaşam tarzınızın kanıtıdır. makaleler gerçekten kulaklıklarda performans gösterebilir. Belki de Fallout cuatro VR'nin bu kalibrede yeterince çevrimiçi oyununa sahip olduğumuz günün tadını çıkardığımızı iddia etmek en iyisidir, aslında artık sayıyla sonuçlanmayabilir. Yerçekimi Yasasıyla Yüzleşmek, önemli hizmetleriyle artık oldukça kapsamlı bir çok oyunculu çevrimiçi oyun sunuyor ve atabileceğiniz adımların neredeyse tükendiğini gösteren güçlü bir geliştirme paketine sahip olabilirsiniz. Rift, Lone Mirror'a sahip olabilir, ancak Vive oyuncuları için Unpredictable tarzının metodik uzay macerası ortamı, ona aynı zamanda iyi bir sıfır yer çekimi heyecanı da sunuyor. Bu, garip bir dünyanın yörüngesindeki görünüşte sessiz bir uzay istasyonundan en yeni konaklamalardan bahsettiğiniz atmosferik bir heyecan ve ne olduğunu anlamak zorunda kalacaksınız.

Ancak işte o zaman, bu orijinal çok oyunculu silahlı kuvvetler simülatörü video oyunu, insanların uzun zamandır arzuladığı türden farklı VR oyunlarına sahip olmanın önünü açtı. Büyücünün Hikayesi hakkında çokça bildiğimiz şey, rüya biçimine tam olarak ne kadar bağlı olduğudur. Bir anda en yeni Dark Amazingly'nin sektörüne girmeyi dahil ediyorlar ve siz de geleceksiniz, daha sonra bu, kendi Yüzüklerinizin babasına çok daha benziyor. Oyunun oynanmasına 10 günden fazla süreyi de ekleyin ve burada yapılması gereken önemli bir görev var.

CrazyGames'inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

Noire, onu VR'ye çok uygun hale getiren özel özelliklerle birlikte gelir. Şüphelileri sorgulamak, ilk çevrimiçi oyuna yerleştirilen yüz okuma uygulamasıyla hayata geçiriliyor ve suç dünyası değerlendirmesi, mükemmel bir kulaklığa çok daha fazla his veriyor. Bu, er ya da geç VR için önemli bir şeye doğru bir adım olabilir, ancak yine de çok büyük bir adımdır. Bu nedenle Ahead'den inanılmaz olan şey aslında onların adıdır.

Bazen net değiller ve keşfedeceksiniz, oysa neredeyse tüm diğer öğeler arasında çalışma platformunda gerçekleşen en iyi aksiyona sahipler. Bu, aradığınız platform için açıkça tasarlandığını hissettiğiniz, daha önce başka bir televizyonda görmediğinizi iddia ettiğiniz oyun keyfini çıkarabileceğiniz VR oyunlarına iyi bir örnek olabilir. Bu, tüm VR geliştiricilerinin fikirlerin merkezinde değerlendirebileceği bir şey.

CrazyGames'inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

VR'de bir şerit ve ok atmayı seviyorum, ancak Demise ihtiyaçlarında, eğlenmenize yardımcı olmak için çok uzun bir süre önce üstesinden gelmenizi sağlayacak bu insanların deneyimini ayarlamalısınız. Hesaplar çok uzun süre dayanacak ve dayanıklılık testlerini düzeltmelerine neden olacak. Tam karma sistem desteğine bir tane ekleyin ve Rec Place'in, yeni VR topluluğu giderek büyüdüğünden beri gelişmeye hazır olduğunu göreceksiniz. Önümüzdeki yıl Rec Area'nın VR'nin en büyük ve bilinenden daha fazla uygulamasını almasına hiç şaşırmayın. Subnautica'yı öne çıkaran şey, bunların sadece deniz hayvanları ile ilgili bir oyun olmamasıdır. VR'da zaten bunlardan pek çok var ve hepsi harika, ancak bu, acil durum otomobil mekaniği, dövüş ve ayaklarınızı güçlendirmeye ilişkin tam bahis bilgisidir.

Herkes profesyonellerini ihmal ederse, en yeni oyun deneyimini fiziksel olarak yaşayabilirsiniz ve bu da büyük bir zaman kaybıdır. Kumar oynamak için çok fazla çaba harcamanın aynı zamanda yaşam kalitenizi ve sosyal yaşamınızı da tehlikeye attığı doğru olsa da, sevdiğiniz şeyi doğru miktarda yapmak çoğu zaman herkesin ömrü boyunca sahip olacağı iyi bir nimettir. CrazyGames'inizde verimli gruplara sahip çok sayıda çevrimiçi çok oyunculu oyun bulunmaktadır. .io video oyunu web sayfamızda en iyi yüzde 100 ücretsiz çok oyunculu başlıklardan bazılarını bulacaksınız. Bu çevrimiçi oyunlarda, nerede olursanız olun, çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla ve dünyanın dört bir yanından başkalarıyla eğlenebilirsiniz. Forward, çoğunuzun sahip olmak istediği VR video oyunudur; internette çok oyunculu bir askeri nişancı oyunudur.

Pavlov, sıkı bir şekilde uyarlanmış haritalarıyla Prevent-Struck'ı dikkat çekici bir şekilde taklit ederken, Ahead, sizi kesinlikle yansıtan temposuyla gerçekliğe daha kök salıyor. Bu, sıkı bir ekip çalışması anlamına gelen bir oyundur ve savaş alanınızda başarılı olacak kişiler için hamleleri sayabilirsiniz. Yine de erken Erişilebilirlik aşamasındadır ancak İleri özelliklerinin Vive'ın en iyi çevrimiçi oyunlarından biri olduğu tek başına kolayca gösterilebilir. Görünüşe göre anında başarılara ve VR'de çok iyi, mantıklı ateşleme mekaniğine sahip olan bu oyun, daha önce bir oyun üretmemiş bir kişi tarafından üretilseydi, Ahead'i deneyimleyemezdiniz.

CrazyGames'inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

Creed, Survios'un yepyeni 'Phantom Melee' programı olarak adlandırdığı şeyi harcıyor; bu program, birçok VR boks oyununun sorun yaşadığı şeyleri garip bir şekilde spamlayan insanları ortadan kaldırmak için yapıldı. Karakter üzerindeki yorgunluğu ve şehir sınırlamalarını simüle ederek kişiyi adalet ve yöntemle mücadele etmeye zorlar. Bu, heyecan verici çok oyunculu bir oyuna sahip olmanın sadece kaotik, tamamen ücretsiz bir oyun olmadığını gösterir. Creed'den söyleyebileceğimiz en iyi şey, film kaplamasını en iyi şekilde çıkarabilmeniz ve aynı zamanda büyüleyici bir şeye sahip olmanızdır.

Alternatif olarak, yeni Exorcist VR, akıllı, korkutucu bir yöntem içindeki çalışma platformunu nasıl kullandığınızı biliyor, akıl sağlığını bozmak ve içerideyken spekülasyonunuzu sürdürmeye devam etmek için. Bu, muhtemelen en cesurlarımız için listedeki girişlerden biridir, ancak kendini bu kişilerden biri olarak gören kişiler için bunu atlamamalısınız. Ve birisi VR'nin olasılığını düşündüğünde, dalmak hayal etmekten uzak değil. Subnautica aslında, hiç şüphesiz, şu anda kulaklığı olan en iyi su altı çevrimiçi oyunudur; keşfedilecek, asla çenenizi tutamayacak kadar geniş, çeşitli sulara sahiptir. Mülkünüz alevler içinde kaldıktan sonra siz de okyanusun ortasında sıkışıp kalıyorsunuz ve kendinizi tutmak da sizin seçiminiz. Toplumumuz, "ofis içinde" veya "evde" dijital dışarıyla karşılaştırıldığında çok daha fazla olan, her yerden gerçek bir İşlev seçeneğini destekliyor. İş yerinizi tercih etmekten çekinmeyin ve günlük performans döngünüzü hiçbir kısıtlama olmadan planlayabilirsiniz.

CrazyGames'inize ücretsiz çevrimiçi oyunlar Şimdi Keyfini Çıkarın!

Belki de büyük Nintendo, 1990'larda, baygınlık ve endişeleri tetikleyebilecek talihsiz Sanal Adam programına geldi. Gorn, harika görünebilecek her şeyi yapmanıza izin veriyor, belki de psikotik eğilimlerimiz varken değil, çünkü bunların hepsi o kadar aptalca çirkin ki, yine de gülmenize izin verebilirsiniz. Absürtlüğün dışında, ister olmasın, burada aslında şaşırtıcı derecede gergin şeylerle kavga eden yeni bloglar açmak için geri dönmenizi sağlayacak mükemmel bir tasarım var.

Mobil programlara yönelik oyun alanında en iyi Gloss üreticilerinden biridir. On beş yıldan fazla bir süredir, uluslararası çevrimiçi boks oyunu arasında daha tanınmış bir marka olan Orijinal Boks şovu gibi inanılmaz başarılara imza atıyor. Başarılarından dolayı, şirket halihazırda "En İyi Bağımsız Müzik Yapımcısı"nın yanı sıra çok sayıda ödüle layık görülmüştür ve Digital Dragons tarafından "Sezonun En İyi Polonya Oyunu" ve hatta prestijli Fruit ödülü "Editörlerin Alternatifleri" bile kazanabilirsiniz.

Ayrıca Duty veya Battleground'dan Label'a da bakıyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız. Bunun nedeni, bunun adanmış bir casino oyunu olması ve şaşırtıcı gerçekçiliği nedeniyle takip edebileceğiniz bir oyun olmasıdır. Superhot, VR dışında fizikselliğinizin mükemmel bir şekilde anlaşılmasını sağlar ve bunun oyun sahibi olmanın ne anlama geldiğini öğrenebilirsiniz. Görünüşünüzün santimetrelerinin farkında olduğunuz bir fenomen.